Qui som?

La Rosa va obrir l´any 1958 en el Casc Antic d’Alcoi.

Els seus fundadors foren Fernando Esteve i Carmen Nicolás, pares de l’actual gerent Fernando Esteve, nét del primer florista alcoià Joano Esteve. L’actual gerent quan coneix a Lolín Romà decideixen continuar amb lel negoci familiar.

Ells seran els primers floristes alcoians a formar-se a l’Escola Catalana d’Art Floral a Barcelona, amb els prestigiosos professors catalans, Mari Llum Benedicto, Otília Colom, Fortuny etc i els europeus Gregor Lersch i GiorggioTessi. A més a més, continuen la seua formació a l’Escola Valenciana amb el professor Quique León.

A “La Rosa”, amb les innovacions de Lolín i l’experiència de Fernando, esforma un equip de Mestres Artesants de la Flor, per a donar el millor servei als seus clients. També, un dels seus treballs per a bodes va ser publicat a la revista de publicació nacional Telva. Fem decoracions florals per un ample ventall d´esdeveniments. Les especialitats que ens distingeixen són els rams de nóvia. També fem rams i centres de tot tipus, tant amb flors fresques com artificials. Així mateix, disposem d´una gran varietat d’orquídies,plantes ornamentals i plantes d´interior. Com que estem presents en les més prestigioses fires internacionals d´art floral, en el nostre establiment podrà trobar les últimes novetats, tant en planta fresca com en ornaments florals.

Deja un comentario